Kategorier

Methenolone Enanthate March (100 mg/ml) 1 ml

Product: Methenolone Enanthate
Manufacturer: March
Quantity: 100 mg/ml
Pack: 1 ml

Steroid cycle: cutting

Active substance: Methenolone Enanthate

More details...

EUR 7.34

7,34 €

Availability : Available

2024
March 119
Rated 5/5 based on 14 customer reviews

Metenolon Enanthate marec (100 mg / ml) 1 ml

Metenolon - znan tudi pod imeni, kot je Primobolan, znano zdravilo, ki ga široko uporabljajo številni bodybuilderji.

Izdelek je nastal na začetku 60-ih let prejšnjega stoletja. Nekoč izpopolnjeno, zdaj se je pred nami pojavilo zdravilo z edinstvenimi lastnostmi.

Tečaj metenolon enantat

Zdravilo se uporablja v enem samem tečaju in tečaj z drugimi steroidi.

Glavni cilj uporabe tega zdravila je doseči največje rezultate v povečanju mišične mase, izgorevanju maščobnega tkiva športnika.

Anabolični učinek zdravila Primobolan je dovolj mehak, zato je najpogosteje uporabljeno zdravilo med sušilnim ciklom, kjer glavni cilj ni skupek mišične mase in njeno ohranjanje. Metenolon ima minimalni pojav reverzije. Vendar pa mnogi športniki niso zadovoljni z rezultati tečaja Primobolana samo, če je bil cilj postavljena mišična masa.

Tečaj Primobolana je najbolj primeren za cikel sušenja, da ohranimo mišično maso in pridobimo olajšanje.

delovanje mehkega zdravila zahteva daljši potek (do 8 tednov), vendar z naraščanjem tako imenovanega trajanja primobolana poveča tveganje za neželene učinke.

Glede na razmeroma šibke anabolične učinke je zdravilo logično kombinirano z drugimi anaboličnimi steroidi.

Glede na stranske učinke in koristi se štejejo zdravila, kot so nandrolon, testosteron, Anadrol, Sustanon, Winstrol.

Sef z dobrim zaključkom velja za tako imenovani Primobolan v povezavi z nandrolonom. Idealen je celo za začetnike.

Ne vključujte tempo več kot 2 drogi. Približni odmerek mora biti polovica celotnega odmerka.

Odmerek metenolona enantata

Vsako odmerjanje anaboličnih steroidov je odvisno od številnih dejavnikov. Sem spadajo izkušnje in stanje zdravja športnikov, njihovi cilji v bodybuildingu, prisotnost več relativnih kontraindikacij odmerjanja.

Pomembno je tudi razumeti, da je odmerek bistvenega načina pri različnih kategorijah športnikov različen.

Na primer za bodibilderje, ki ne dosegajo ogromnih rezultatov in so mu namenjeni način "sam", bo odmerek najnižji. To bo nekje okoli 300 mg na teden. V tem primeru se odmerek lahko nekoliko poveča, vendar ne več kot 600 mg na teden.

Za profesionalne bodybuilderje bo odmerek večji - 400 mg na teden. Zgornja vrstica se bo končala v višini največ 1000 mg na teden.

Ker lahko zdravilo uporabljajo tudi ženske, so zasnovali in ustvarili ustrezen odmerek. Seveda za sejem, zakaj bodo ti odmerki bistveno manjši tudi za začetnike bodybuilderjev. Zato je priporočeni odmerek za ženske od 100 do 200 mg na teden.

Vendar je treba opozoriti, da je treba po 3 dneh jemanja začeti po terapiji. Čeprav je pomembno, da se redno posvetujete z zdravnikom in opravite zdravniški pregled.

Pogledi na metenolon enantat

Da bi zagotovili učinkovitost zdravila, je v tem pogledu branje komentarjev. Za pregled tega pripravka je na voljo spremljanje njegovih nalog; pomaga pri doseganju in ohranjanju teže, tudi pri vitkih športnikih. Ta učinek je dosežen predvsem zaradi optimalnega odmerka in trajanja tečaja.

Neželeni učinki metenolona enantata

Zdravilo, pa tudi mnogi drugi steroidi zavirajo proizvodnjo testosterona, vendar je treba opozoriti, da je to en manjši ukrep. Znanstvene študije so pokazale, da 40 mg droge zmanjša proizvodnjo testosterona za 40%. Težje posledice so možne le v primeru kršitve priporočil zdravila ali preseganja dovoljenega trajanja hitrosti prejema.

Zdravilo je praktično za izboljšanje ravni holesterola, noben pomemben vpliv na človeški krvni tlak ne povzroča izgube las in zasvojenosti. Najpogostejši neželeni učinki izpostavljenosti zdravilu so splošna utrujenost, razdražljivost. V primeru preseganja priporočenega odmerka lahko sprejem vpliva na nekatere jetrne encime.

Strokovnjaki zdaj priznavajo Primobolan kot enega najvarnejših od vseh razpoložljivih steroidov....

    30 other products in the same category :