Categories

Test-Enanthate 10ml (250mg/ml) Sterling Knight

EUR 42.9

42,90 €

Availability : Available

2024
Sterling Knight 3778
Rated 5/5 based on 12 customer reviews

Kjemiske navn: Testosteron

Ruter: Intramuskulær injeksjon

Halvt liv:
- Suspensjon 12-36 timer
- Propionat 4,5 dager
- Enanthate 8-10,5 dager
- Cypionate 12 dager
- Bland 15-18 dager

Hvilken rolle spiller testosteron? Sædproduksjon, øker libido (sexlyst) hos både menn og kvinner, utvikling av penis / testikler, sekundære mannlige seksuelle egenskaper som ansikts- og kroppshår og dypere stemme, men det er den viktigste rollen for kroppsbyggere er muskelbygging attributter der androgener fremmer proteinsyntese.

Lavt nivå av testosteron kan forårsake en rekke stygge effekter på kroppen vår, som hjertesykdom, erektil dysfunksjon (ED), redusert energinivå, depresjon / angst, anemi, infertilitet, polyuri, tørr hud, dårlig søvn, økt magefett, høyt kolesterol og gynekomasti for å nevne noen. Som du kan se er testosteron et veldig kraftig hormon som har mange forskjellige attributter knyttet til det. Testosteron produseres i testiklene til menn, og hos kvinner produseres det i eggstokkene. menn har naturlig rundt 10 ganger mengden testosteron enn kvinner. Hvis du mistenker at du lider av lave testosteronnivåer, anbefales det å søke medisinsk hjelp og eventuelt bli satt på TRT (testosteronerstatningsterapi).

Det er noen få ting som påvirker kroppens naturlige testosteronnivåer, for eksempel aldring, psykologiske forandringer som gjør en mann til en mann som tap av dominans eller statue. Matvarer som kjøtt, fett og kosttilskudd som sink spiller en rolle for å fremme testosteron, mens andre matvarer faktisk reduserer produksjonen av testosteron. Søvn (REM) spiller også en veldig effektiv rolle i produksjonen av testosteron.

La oss nå snakke om det anabole steroidet testosteron. Testosteron som jeg har påpekt ovenfor er et naturlig forekommende hormon i kroppen, og alle andre anabole steroider er syntetiske versjoner av testosteron. Så når du sier at du vil se hvorfor det er viktig å ha testosteron som grunnarbeid for hver steroidsyklus eller stabel. Mange spekulerer i at det kan være bedre å sette steroidnyheter på andre mildere og mindre androgene forbindelser som Primobolan eller Anavar. Dette er ikke en god ide, siden alle anabole / androgene steroider påvirker hypotalamus-hypofyse-gonadalaksen (HPTA), og når vi sier at luteiniserende hormon (LH) er hormonet som stimulerer testisens interstitielle celler til å produsere testosteron. Og mens du er på en steroidsyklus, vil effektene på HPTA-aksen din som nevnt ovenfor forhindre at kroppen din oppretter sin egen testosteronproduksjon til du er ferdig med syklusen og androgennivået er lavt nok til at en affektiv PCT kan utføres. Så hvis du ikke legger til testosteron som grunnlag for hver syklus, vil du senke den naturlige tilførselen av testosteron, og du kan begynne å utvikle de ovennevnte bivirkningene knyttet til lave testosteronnivåer.

Det anabole steroid testosteron har et anabole til endergonic forhold på 100/100. Som du kan se av dette forholdet er det en veldig kraftig steroid i produksjonen av muskler og styrke. På grunn av de høye androgene egenskapene til testosteron, kan det imidlertid forventes mange uønskede bivirkninger forbundet med steroider når du bruker testosteron. Testosteron fungerer også som en veldig kraftig anti-katabolisk steroid der den beskytter din mot det katabolske hormonet glukokortikoid og hjelper til med å opprettholde muskelmasse ved ikke å skifte til en katabolisk tilstand. Gjennomsnittlige doser av testosteron varierer fra rundt 500 (for nybegynnere) helt opp til noen få gram i uken. Nå som mange vil si at testosteron er testosteron er testosteron, la oss påpeke noen av de fremhevede egenskapene til hver testosteronprofil:

    30 other products in the same category :