Categories

Sibutramine Sterling

On sale

Sibutramine Sterling

On sale -5%

EUR 66.41

66,41 €

instead of 69,90 €

Availability : Available

2024
3779
Rated 5/5 based on 12 customer reviews

Hva er Sibutramine? | Hva er Meridia?

Sibutramin er det aktive stoffet i tillegg til merkenavnet som inneholder det samme aktive stoffet i produktet produsert av Sterling Knight. Sibutramine ble tidligere solgt som merkenavnet Sterling, men det var andre merkenavn, enten med Knight som det desidert mest kjente merket for Sibutramine-produkter.

Dette produktet er en appetittdempende middel som har blitt avviklet i mange land, men likevel er denne medisinen fortsatt tilgjengelig i noen land og produsert av noen kjente farmasøytiske selskaper som Sterling Knight, et selskap som er kjent for å lage medisiner av høy kvalitet og tilby dem til lave priser.

Et interessant faktum, Sibutramine var det aller første stoffet som ble godkjent for fedmebehandling. Denne medisinen er utviklet av et annet farmasøytisk selskap tilbake i 1988 og markedsført av Sterling Pharmaceuticals.

Dette pleide å være et veldig kjent og allment foreskrevet medisin for behandling av fedme sammen med kosthold og trening, og produktet var veldig nyttig. Derfor ble disse tingene klassifisert som en appetittdempende middel. Dette legemidlet måtte kombineres med et riktig kosthold og treningsregime, og når de ble brukt riktig, la brukerne av Sibutramine merke til en virkelig god mengde kalorifall og vekttap.

Åpenbart fikk et slikt produkt oppmerksomhet fra kroppsbyggere og idrettsutøvere for deres skjæringsformål når de trenger å miste kroppsfett for å få muskeldefinisjon, herdende effekt og vaskularitet. Mange kroppsbyggere brukte dette produktet for å redusere appetitten, hjelpe til med vekt så vel som tap av kroppsfett, og mange av dem rapporterte veldig gode resultater.
Hvordan fungerer sibutramin? | Meridia Hvordan det fungerer?

Mange av de andre appetittundertrykkende medisinene anses å være frigjøringsmidler, men Sterling er unik i dette som ikke er et frigjøringsmiddel fordi det ikke kommer inn i cellene for å øke frigjøringen av nevrotransmittere, som for eksempel serotonin.

Sibutramin er imidlertid kjent for å være en monoamin-gjenopptakshemmere (MRI), som hos mennesker reduserer gjenopptaket av noradrenalin, serotonin så vel som dopamin (hver i forskjellige mengder), og dette fører til en økning i disse stoffene i de synaptiske spaltene som er til stor hjelp for å forbedre mettheten. Denne handlingen har stor innflytelse på brukernes appetitt ved å redusere den sterkt.

Ved å forhindre at serotonin resorberes av serotonin-noradrenalin-reseptorreseptorene, gir dette en appetittkontroll som varer lenger. Hvorfor dette skjer?

Fordi serotonin er nevrotransmitteren som hovedsakelig er ansvarlig for å regulere menneskets humør, søvn så vel som appetitt. I de fleste tilfeller finnes de serotoninhemmende stoffene i antidepressiva (det er derfor antidepressiva sterkt forstyrrer brukerens appetitt).

Til tross for at Sibutramine har en lignende virkningsmekanisme som trisykliske medisiner mot antidepressiva, har det ikke vist noen antidepressiva egenskaper, og medisinen kan derfor ikke betraktes som et antidepressivt middel.

Det er både kliniske studier så vel som kroppsbyggere og idrettsutøvere (og folkerapporter) som viser at det er en merkbar reduksjon av appetitten når du bruker Sterling - Sibutramine, spesielt om morgenen. Dette er nyttig for kroppsbyggere å unngå juksemåltider på dagtid og hjelper generelt folk med vektproblemer med å redusere kroppsfettet med ca 10% sammenlignet med deres opprinnelige kroppsvekt.

Produktet ble forbudt i 2010 av USAs FDA fordi det ble misbrukt av folk som ønsket å gå ned i vekt, og dette førte til dårlige bivirkninger. Likevel kan produktet fremdeles være veldig nyttig, men bare hvis det brukes i riktige doser.
Sibutramin Dosering | Subitraminadministrasjon

Sibutramine er et produkt som ble utestengt fordi det ga veldig dårlige og ekkel bivirkninger til mange brukere, men det var brukere som misbrukte Sibutramine, og dette er en god leksjon: misbruk aldri Sibutramine. Hold dosene lave, og du kommer til å være trygg.

Sterling - Sibutramin metaboliseres av cytokrom P450 isozym CYP3A4, og dette resulterer i 2 forskjellige aktive aminer. Slike aminer kalles vanligvis enten primære og sekundære aminer eller bare metabolitter 1 og 2. Hver av dem har forskjellige halveringstider, men uten stor forskjell som er 14 og 16 timer.

Den maksimale plasmakonsentrasjonen oppnås etter 3 til 4 timer, og dette betyr at du normalt vil begynne å føle effektene i løpet av minutter eller maksimalt en time. På grunn av denne halveringstiden bør produktet også brukes hver dag.

Vanligvis velger de fleste å bruke den om morgenen i en dose på 10 mg om dagen, og den kan brukes med eller uten mat. Ikke øk dosen i løpet av de første 4 ukene. Du kan få dosen opptil 15 mg daglig etter de første 4 ukene på 10 mg daglig bare hvis resultatene ikke er så gode som de burde være. Hvis du er foreskrevet - bruk Sibutramine nøyaktig som foreskrevet dette stoffet.

Dosage for kroppsbyggere er stort sett det samme, men litt forskjell kan gjelde på grunn av vekten.

Den totale sykluslengden med Sibutramine pleide å være flere måneder eller til og med mer, men mange mennesker ble tilbake på vekten etter å ha sluttet å bruke den.
Sibutramin bivirkninger | Meridia bivirkninger

Er viktig å vite at Meridia - Sibutramine er vanedannende, og dette er et stort problem, og du bør ta det i betraktning.

Annet enn det, er hjerteproblemer og kardiovaskulære problemer noe som bør tas veldig alvorlig og med stor forsiktighet. De menneskene som har en historie med hjerteproblemer eller kardiovaskulære problemer, har større sjanse for å få slike bivirkninger. Hypertensjon (høyt blodtrykk) samt forskjellige hjerteproblemer er mulig.

I tillegg til det er det noen andre bivirkninger som tørr munn; hodepine; mageproblemer; svimmelhet, muskelsmerter, søvnløshet og andre. Så mye som det virker; søvnløshet og skjelving ser ut til å være de vanligste bivirkningene av kroppsbyggere.

De alvorligste bivirkningene inkluderer de som er relatert til hjerte- og kardiovaskulær helse. Derfor er det viktig å sørge for at du ikke har noen underliggende helseproblemer og holder en sunn livsstil.

    30 other products in the same category :