Categories

SIBUTRIL (SIBUTRAMINE) 15 MG

Sibutril (Sibutramine, Sibus, Biomag, Redulip, Saciette, Sibutram, Sigran, Slenfig, Vazy, Nolipo, Meridia, Reductil) på 15 mg reduserer kaloriinntaket ved å hemme appetitten og øke mettheten og øker stoffskiftet, og øker kroppens kaloriinntak.

Emballasje - 100 tabletter

More details...

Promotion -5%

EUR 58.14

58,14 €

instead of 61,20 €

Availability : Available

2024
3780
Rated 5/5 based on 19 customer reviews

Sibutramin virker i hypothalamus (i hjernen) som er ansvarlig for angstkontroll og sult. Så klassifiseres som moderator for appetitt som administreres oralt for behandling av fedme. (Anbefalt for vekttap og vedlikehold av vekttap)
Dosering:
1 tablett om morgenen før frokost.

(brukt opptil 24 måneder)
Pakken som er presentert på bildet tjener kun som referanse for at kjøper ikke blir sendt på bestillinger. For ytterligere avklaring, kontakt oss.

 

 
7 Hovedspørsmål om sibutramin

 
1. Hva er forskjellen mellom manipulert og industrialisert sibutramin?

Det anbefales ikke inntak av blanding, for det første fordi det ofte blandes med andre stoffer som amfetamin, alltid helseskadelig og for det andre at kvaliteten og opprinnelsen til sibutramin er tvilsom.

Den industrialiserte medisinen er alltid det beste alternativet.

 
2. sibutramin kan blandes med andre stoffer?

Selv om det ikke er veldig vanlig, foreslår noen leger bruk av sibutramin sammen med andre stoffer som amfetamin. Se etter rømningen av disse kombinasjonene og snakk med legen din om nødvendigheten av effektiv blanding med andre stoffer.

 
3. kan jeg ta sibutramin og drikke alkohol?

Sibutramin er en medisinsk nevrologisk virkning, og det kan derfor hende at alkoholholdige drikker ikke forbrukes under behandlingen.

I tillegg til bivirkningene reduserer alkohol effekten av middelet.

 
4. kan jeg ta sibutramin under graviditet eller amming?

Det er forbudt å bruke stoffet under graviditet, og amming kan forårsake alvorlig risiko for babyen.

 
5. Sibutramin forårsaker impotens eller endrer den seksuelle appetitten?

Ingen tilfeller av impotens ved bruk av sibutramin, men kan forekomme i enten økning og reduksjon av seksuell appetitt under bruk.

 
6. Når du slutter å ta sibutramin, vil jeg øke vekten dobbelt så mye?

Under bruk av sibutramin er viktig, siden det er laget en diettutdannelse slik at du ikke spiser tvangsmessig for å stoppe bruken av medisinen. Nyt tiden du tar middelet, for å jobbe med hodet og kroppen på jakt etter riktig strømforsyning.

 
7. Sibutramin forårsaker magesmerter eller forstyrrer menstruasjonen?

Selv om det ikke er vanlig, kan bruken av stoffet avregulere syklusen og menstruasjonsstrømmen, så vel som kramper og magesmerter kan forekomme.

    30 other products in the same category :