Categories

Evista (Raloxifene)

EUR 88.1

88,10 €

Availability : Available

2024
3784
Rated 5/5 based on 12 customer reviews

Evista-generikken, også kalt Raloxifene, produsert av Pharma Science. Noen ganger lagerfører vi andre generiske versjoner av Celecoxib-laget Actavis. Andre medisiner det samme som Evista er Boniva og Actonel.

Dosering Evista og derfor generisk Raloxifene selges kun i styrke på 60 mg tabletter. Bruk Evista (Raloxifene) brukes til å behandle og forhindre osteoporose hos postmenopausale kvinner. det skal til og med brukes til å redusere sjansen for invasivt karsinom hos postmenopausale kvinner som har osteoporose eller som står i fare for invasivt karsinom.

Raloksifen tilhører kategorien medisiner som kalles selektive østrogenreseptormodifiserende midler (SERM). Denne medisinen fungerer som østrogen i noen deler av kroppen (inkludert bein), men ikke som østrogen i andre deler av kroppen. Raloksifen virker ved å bremse nedbrytningen av bein og fremme byggingen av siste ben. Evista er ikke kreftmedisin og kan ikke behandle kreft. Den anbefalte daglige dosen av Raloxifene er 60 mg daglig til samme tid hver dag med eller uten mat.

Bivirkninger

Følgende bivirkninger ser ikke ut til å oppleves av alle som tar denne medisinen. Kontakt legen din hvis du opplever noen av disse bivirkningene og er plagsomme.

Svimmelhet, hodepine, kvalme, magesmerter, oppkast;

Influensalignende symptomer, rennende eller tett nese;

• Hetetokter økte svette;

• Krampe i bena

Advarsler og interaksjoner

Ikke bruk Evista hvis du er allergisk mot Raloxifene hvis du er gravid eller kan bli gravid. Inntak av Evista kan øke risikoen for en smerte i beinet, lungen eller øyet. Evista kan også øke risikoen for hjerneslag, noe som kan være dødelig. Før du begynner å ta denne medisinen, fortell legen din om du noen gang har hatt:

• En blodpropp;

• Unormal blødning;

• Kreft;

• Hjerteproblemer eller hjerneslag;

• Høyt kolesterol eller triglyserider;

• Lever- eller nyresykdom;

• Hvis du ikke har gått gjennom overgangsalderen;

• Hvis du røyker;

Fortell legen din om alle reseptbelagte medisiner du tar for øyeblikket, inkludert OTC og urteprodukter. Det er også en interaksjon mellom Evista og andre medisiner som kolestyramin, østrogener og warfarin. Kontakt legen din eller apoteket for å finne ut om du ønsker å kreve kalsium- og vitamin D-tilskudd. ikke ta Evista hvis du ammer, er gravid eller blir gravid.

Spørsmål og svar

Hvorfor er Evista mer kostnadseffektivt fra Canada enn USA?

Generelt er alle legemiddelpriser, ikke bare Evista, mer kostnadseffektive å bestille fra Canada fordi verdien av både merkevaren og generisk medisinering er regulert av regjeringen. Siden vi ble etablert i 2006, har vår visjon alltid vært å produsere trygg og rimelig medisin til mennesker i USA.

Er det trygt å handle Evista fra apoteket ditt?

Produktene våre kommer bare fra anlegg som er sertifisert av myndigheter i landene vi importerer dem fra. CanadaPharmacyOnline.com inkluderer en streng prosess for å velge våre partnere, slik at du, vår kunde, får den tryggeste medisinen. Vi er også et autorisert kanadisk apotek som overholder de ønsker som er pålagt av provinsen den kanadiske provinsen.

Hvor lang tid må man ta Evista for osteoporose?

Snakk med legen din når du begynner å ta Evista og ved regelmessige kontroller. Fortsett å ta det så lenge legen din foreskriver det for deg. I noen forsøk er Evista ofte besatt av åtte år.

    30 other products in the same category :