Categories

Bolde 250

On sale

Bolde 250

On sale

EUR 59.5

59,50 €

Availability : Available

2024
Sterling Knight 3802
Rated 5/5 based on 16 customer reviews

Øk muskelmassen din og få sterke og magre muskler ved å bruke Bolde 250.

 

Introduksjon:

 

Bolde 250 har kraftig lav androgen aktivitet, anabole aktivitet, og er gunstig for å bygge kroppsmasse. Ved å bruke dette produktet kan økt proteinsyntese og nitrogennivå observeres. Dette stoffet kan også være ansvarlig for å stimulere nyrene, som deretter kan stimulere de røde blodcellene i beinmargen. Dette fører til forbedret oksygenbæreevne. På grunn av den lange halveringstiden tar mange kroppsbyggere medisinen i løpet av sesongen for å unngå påvisning. Den brukes kontinuerlig i noen måneder og stoppes deretter når sportssesongen starter. Ved å bruke denne medisinen kan også appetitten stimuleres. Brukerne av dette produktet vil ikke gå opp i vekt umiddelbart. Det fungerer tregere sammenlignet med mange andre anabole steroider. Brukerne vil få den rene og magre muskelmassen ved å bruke dette stoffet og ikke er relatert til vann, ellers vil ikke musklene dine økes som bulk. Bolde 250 er ikke et medikament, og man bør ta det i løpet av den aktive sportssesongen. Den har en veldig lang halveringstid og kan lett detekteres i kroppen. Hvis du tar en diett som er rik på kalorier, kan størrelsen på musklene være imponerende. Denne medisinen er en fet suspensjon og kan irritere huden. Det anbefales derfor å injisere dette legemidlet slik at injeksjonsstedet skal roteres hver uke. Det skal injiseres i de ytre delene av lårene når det injiseres i baken. Det skal injiseres i armene, da det kan være ganske smertefullt.

 

Effekter av produktet:

 

    Bolde 250 har kraftig lav androgen aktivitet, anabole aktivitet, og er gunstig for å bygge kroppsmasse.
    Ved å bruke dette produktet kan økt proteinsyntese og nitrogennivå observeres.
    Ved å bruke denne medisinen kan også appetitten stimuleres.
    Brukerne vil få den rene og magre muskelmassen ved å bruke dette stoffet og ikke er relatert til vann, ellers vil ikke musklene dine økes som bulk.
    Bolde 250 er ikke et medikament, og man bør ta det i løpet av den aktive sportssesongen.

 

Daglig dose og bruksanvisning:

 

    Gjennomsnittlig dose varierer fra 200 mg til 800 mg per uke.
    De fleste kroppsbyggere administrerer omtrent 400 mg per uke. Det er også testet at doser lavere enn 300 mg per uke ikke hjelper med å gå opp i vekt.
    Man kan få vedvarende muskelmasse når den tas i fire til åtte uker.
    Det er lagt merke til av de fleste kroppsbyggere at vektøkningen er mer holdbar og langvarig etter flere sykluser, med hver syklus som varer omtrent åtte uker.
    Bolde 250 administreres som en intramuskulær injeksjon.
    Med formuleringene som er tilgjengelige i dag, kan det ikke tas muntlig.
    Det er best å injisere dette legemidlet i baken området med forsiktighet.
    Man skal ikke injisere mer enn 4 ml til 8 ml om gangen.
    Store mengder væske i baken kan forårsake smerte og er veldig ubehagelig. Dosen for kvinnelige kroppsbyggere er omtrent 50 mg til 75 mg per uke.
    Hvis injeksjonene er smertefulle, kan man injisere stoffet på to til tre forskjellige steder eller endre doseringen til to til tre ganger i uken, den samme dosen, men mindre mengder, blir gitt annenhver dag.

 

Bivirkninger:

 

    Hårtap
    Væskeansamling
    Fet hud
    Humørsvingninger
    Hevelse, ødem
    Kviser
    Utmattelse
    Høyt blodtrykk
    Mulig leverkreft
    Utmattelse

    30 other products in the same category :