Categories

BlendoteX

EUR 49.9

49,90 €

Availability : Available

2024
Biosira 3898
Rated 5/5 based on 19 customer reviews

Hva slags påvirkninger vil du få ved å bruke BlendoteX (nandrol dec.100mg/ml+ test enathate 150mg/ml.) 250 mg/ml?

 

Introduksjon:

 

Det er mange fordeler med å bruke BlendoteX (nandrol dec.100mg/ml+ test enanthate 150mg/ml.) 250 mg/ml som er tilgjengelig i injeksjonsform med en forbedret kvalitet av Anabolic Pharma.

 

De to grunnleggende stoffene som brukes i dette kvalitetsproduktet er Nandrolon decanoate og testosteron enanthate som har blitt brukt i mange år av idrettsutøvere for sine anabole egenskaper. Mange idrettsutøvere stabler disse to forbindelsene for å forbedre kvaliteten på muskeløkningen og redusere treningstiden.

 

Imidlertid er det andre bruksområder for nandrolondekanoat og testosteronenanthat som går utover konkurranseidrett. De kan brukes som behandlingsmetode for ulike medisinske tilstander hos både menn og kvinner.

 

Noen av de potensielle medisinske bruksområdene inkluderer behandling av brystkreft hos postmenopausale kvinner, behandling av alvorlige brannskader, i behandling av mannlig fertilitet.

 

Denne kombinasjonen brukes også til behandling av asteni basert på AIDS, forsinket ungdomstid hos menn, nyresvikt, for å gi beskyttelse av immunsystemet etter det alvorlige kreftanfallet, for behandling av osteoporose, for behandling av hemodialysepasienter, kakeksi.

 

Ingredienser brukt i produktet:


    Nandrolon dekanoat
    Testosteron enanthate

 

Fordeler med å bruke produktet:


    Kroppsbyggere og idrettsutøvere bruker begge kombinasjonen av Nandrolone decanoate og Testosterone Enanthate som nå er tilgjengelig i injeksjonsform med navnet BlendoteX (nandrol dec.100mg/ml+ test enanthate 150mg/ml.) 250 mg/ml.
    Nandrolone decanoate er et populært anabolt steroid som brukes av idrettsutøvere for å øke bulk og muskelmasse, mens testosteron enanthate er en av de mest populære estere som brukes i steroidsykluser.
    Denne kombinasjonen er også kjent som "Deca og Tren" fordi de ofte er stablet sammen.
    Den primære fordelen med å stable disse to steroidene sammen er at de gir en unik effekt for å få økt muskelmasse, økt energi og utholdenhetsnivå som også vil hjelpe deg å ikke få i deg fettet.
    Dette er en av de mest populære steroidene blant idrettsutøvere og kroppsbyggere. Dette er et kraftig anabole steroid som har vunnet popularitet på grunn av det faktum at det ikke omdannes til østrogen.
    Hos idrettsutøvere og kroppsbyggere er en av de viktigste funksjonene til dette stoffet å utføre en riktig regulering av vannbalansen.
    Folk som kombinerer nandrolondekanoat og testosteron enanthate vil ofte gjøre det i lave doser med en lang syklus.
    Denne kombinasjonen er attraktiv fordi den generelt er godt tolerert, billig og kan hjelpe brukere med å beholde en høy mengde magert muskelvev mens de er på syklus.

 

Daglig dose og bruksanvisning:


    Den gjennomsnittlige dosen av BlendoteX (nandrol dec.100mg/ml+ testenanthate 150mg/ml) 250 mg/ml bør ikke være mer enn 250mg i løpet av 20 dager.
    Profesjonelle kroppsbyggere kan ta 100 mg til 500 mg per 7 til 10 dager for bulk, men de må konsultere legene sine først om de vil være i stand til å tåle denne høye dosen i henhold til deres nåværende helsetilstand eller ikke.
    Både menn og kvinner kan bruke dette stoffet med samtykke fra sine leger og leger.
    Dette produktet er ikke egnet for mindreårige.

Mulige bivirkninger:

    Kvalme
    Oppkast
    Unormal vektøkning
    Økt hjerteslag
    Hodepine

    30 other products in the same category :