Categories

RapidteX

EUR 61.4

61,40 €

Availability : Available

2024
Biosira 3899
Rated 5/5 based on 13 customer reviews

RapidteX (drost. Prop. 75mg/ml+ tren ace 75mg/ml.+ testprop. 75mg/ml) 225 mg/ml bruker

Introduksjon:

RapidteX (drost. Prop. 75mg/ml+ tren ace 75mg/ml.+ testprop 75mg/ml) 225 mg/ml er en innovativ løsning av tre steroider. Nandrolondekanoat, trenbolonacetat og testosteronpropionat er hovedkomponentene i dette nye stoffet fra Anabolic Pharma med forbedret kvalitet. Den er laget for å gi kroppsbyggere et veldig effektivt verktøy for rask masseøkning.

 

Bruken av dette steroidet anbefales ikke for nybegynnere. Den har en sterk effekt på kroppen og den brukes av profesjonelle idrettsutøvere for å øke muskelmassen. Biosira RapidteX er et injiserbart steroid som brukes til kuttesyklusen. En kombinasjon av disse tre steroidene injiseres en gang i uken eller to uker for å få muskelmasse og styrke.

 

RapidteX er en ny generasjon anabole steroider som kombinerer de tre mest populære steroidene i en sprøyte. Det er et høykvalitets anabole steroider for den profesjonelle idrettsutøveren som trenger å komme i form til konkurranser eller for idrettsutøveren som ønsker å øke styrke og utholdenhet i løpet av intensiv trening.

 

I løpet av kroppsbygging regnes dette produktet som det beste da det vil gi de raskeste resultatene for muskelmasseøkning og økt styrke. Den er utformet på en måte som tar litt tid å bli absorbert i kroppen, men gir varige effekter, det er grunnen til at dosen tas en eller to ganger i uken.

 

Ingredienser brukt i produktet:

    Drostanolonpropionat 75mg
    Trenbolonacetat 75mg
    Testosteronpropionat 75mg

Store fordeler med å bruke produktet:

    RapidteX (drost. Prop. 75mg/ml+ tren ace 75mg/ml.+ testprop 75mg/ml) 225 mg/ml er et steroidbasert medikament som inneholder drostanolonpropionat, trenbolonacetat og testosteronpropionat. Det er et injiserbart steroid og har et stort potensial for økning i styrke, muskelmasse og utholdenhet.
    Det er et 100 % trygt stoff som kombinerer tre steroider i ett, som har vist seg å øke den totale effekten av hver ingrediens i blandingen.
    Det er en formel som hjelper kroppen på mange måter. Det er kjent for å hjelpe folk som prøver å gå ned i vekt.
    Det hjelper med å smelte fett og redusere kroppsvekten uten kirurgi eller trening.
    Den andre helsefordelen ved å bruke dette produktet er for hjertepasienter.
    Det er det beste produktet som vil være nyttig for å regulere hjerteslag, blodtrykk, kolesterolnivåer, sukkernivå og blodsirkulasjon.
    Dette er høyt anerkjent blant kroppsbyggere og idrettsutøvere for å få økt muskelmasse og økt energinivå.
    De siste årene har RapidteX blitt introdusert på markedet og har blitt fremhevet som det mest effektive supplementet for mannlig forbedring.

Daglig dose og bruksanvisning:

    RapidteX (drost. Prop. 75mg/ml+ tren ace 75mg/ml.+ testprop 75mg/ml) 225 mg/ml er et antiemetisk legemiddel som brukes for å forebygge kvalme og oppkast forårsaket av kreftkjemoterapi og strålebehandling.
    Det brukes også til å behandle kvalme og oppkast under graviditet.
    Ta dette legemidlet i dosen og varigheten som er anbefalt av legen din.
    Du kan ta en dose på 50 mg til 400 mg av dette stoffet en gang i uken eller om to uker.
    Profesjonelle kroppsbyggere og idrettsutøvere kan øke den ukentlige dosen, men med samtykke fra deres leger og leger.

Bivirkninger:

    Døsighet
    Økt hjerteslag
    Økt blodtrykk
    Unormal svette

    30 other products in the same category :