Categories

Tri-TrenoteX

EUR 70

70,00 €

Availability : Available

2024
Biosira 3900
Rated 5/5 based on 11 customer reviews

Effekter av å bruke Tri-TrenoteX (trenbolon ace 50mg/ml, Hexa 70mg/ml, Enan 80mg/ml.) 200 mg/ml

Introduksjon:

Tri-TrenoteX (trenbolone ace 50mg/ml, Hexa 70mg/ml, Enan 80mg/ml.) 200 mg/ml er en perfekt blanding av Trenbolone, Hexahydrobenzylcarbonate og Enanthate. Det er en av de kraftigste injiserbare steroidene. Trenbolone er flott for å kutte sykluser, men det brukes også i bulking-sykluser. Hvis du har forsket på det beste anabole steroidet for muskeløkning og styrkemål, må du velge Tri-TrenoteX.

Det er et fire i ett steroid som har mange fordeler og svært få bivirkninger. Du kan bruke dette steroidet for å øke styrken din, få muskelmasse og forbrenne overflødig fett. Hvis du er følsom for de androgene effektene av steroider, vil dette være gode nyheter for deg at dette produktet fra Anabolic Pharma er fritt for disse effektene da det ikke aromatiserer eller omdannes til østrogen i blodet.

Videre er det et hurtigvirkende produkt fordi det har en kort ester. Den har en aktiv halveringstid på grunn av at du kan ta dosen etter annenhver dag for å få maksimale og effektive resultater. Det vil hjelpe kroppen din til å syntetisere proteinet og hjelpe kroppsmusklene til å inneholde mer nitrogen, noe som resulterer i økte og sterkere muskler.

Ingredienser brukt i produktet:

    Trenbolonacetat

Store fordeler med å bruke produktet:

    Tri-TrenoteX (trenbolone ace 50mg/ml, Hexa 70mg/ml, Enan 80mg/ml.) 200 mg/ml er det kraftigste steroidet som finnes og brukes av en rekke mennesker, både menn og kvinner, innen kroppsbygging, sport og kondisjon for å forbedre muskelmasse og styrke.
    Det kan administreres via intramuskulære injeksjoner eller det kan implanteres ved hjelp av pellets. Sistnevnte anses å være den mest effektive metoden for å administrere trenbolon, men den kommer også med noen ulemper som høye kostnader.
    En av de mange fordelene du kan oppnå ved å bruke dette stoffet er at det lar deg legge til kilo muskler i kroppen din i løpet av kort tid.
    Dette er et produkt som er designet for bruk av idrettsutøvere og kroppsbyggere som liker å styrke muskulaturen.
    Idrettsutøvere og kroppsbyggere har mye til felles, og begge disse kategoriene foretrekker å bruke dette stoffet. Mens begge gruppene ønsker å bulke opp, ønsker kroppsbyggere å bruke det til å få muskelmasse og idrettsutøvere ønsker å bruke dette produktet for å få massiv energi og sterkere muskler for å prestere i konkurransen.
    Trenbolone er flott for å kutte sykluser, men det brukes også i bulking-sykluser.
    Du kan bruke dette steroidet for å øke styrken din, få muskelmasse og forbrenne overflødig fett.

Daglig dose og bruksanvisning:

    Den gjennomsnittlige daglige dosen av Tri-TrenoteX (trenbolon ace 50mg/ml, Hexa 70mg/ml, Enan 80mg/ml.) 200 mg/ml anses å ta mellom 50mg til 200mg i uken eller en gang i to uker i henhold til gjeldende helse tilstanden til en person.
    Profesjonelle kroppsbyggere og idrettsutøvere kan øke denne dosen opp til 300 mg i uken, men med samtykke fra legene deres.
    Kvinner bør ta råd fra legen først for å sette den første ukentlige dosen.
    Dette produktet er ikke egnet for mindreårige.

Mulige bivirkninger:

    Kvalme
    Hodepine
    Diaré
    Svimmelhet

    30 other products in the same category :